Essays24.com - Term Papers and Free Essays
Search

Lincoln Electric Company

Essay by   •  January 31, 2016  •  Case Study  •  381 Words (2 Pages)  •  938 Views

Essay Preview: Lincoln Electric Company

Report this essay
Page 1 of 2

Bolaget består av ett enda chef, hur ska det hålla i långtsikt, på ett sånt stort bolag. Vad händer om han dör?

Måste bestå av fler chefer.

the Lincoln Electric Company uses it old point of view to make their strategy without environment changing (Lincoln Electric Company använder den gamla synvinkel att göra sin strategi utan miljön förändras)

enligt rättspraxis, vi vet företaget har alltid sin egen företagsvärde och härska att möta dess omvärld. Dock är företagsklimatet alltid förändrats och bolaget kommer att möta några problem i det buiness miljö. Organizational execellence handlar om förändring. Vi skulle inte ha gjort den här kommentaren i 1970 eller 1980, och kanske inte ens i 1990, men i dag är nästan självklart: De flesta organisationer helt enkelt inte kan upprätthålla höga prestanda om de inte svarar på skiftande miljökrav. Och som hastigheten av ännu viktigare. (Edward, Christopher, 2006) och DZD kunder värden skiftar ofta omärkligt, men en smart företag ser från tillväxt kan ibland snabba detta procces med till sin egen fördel. Tänk på nya framväxande konsument värdet av att ta hand om sin egen hälsa. Detta värde visade upp i form av vitamin terapi, naturläkemedel och mineraltillskott, massage, yoga och akupunktur marknader, samt i trafiken på medicinska websides, (al, 2005) Således miljö alltid ändras ingår kunder eller manager, varje företag behöver ladda sin företagsstrategi och någon regel utan att använda det gamla företaget värdet.

2. The Lincoln Electric Company använder alltid pengar att vara motiverande verktyg i sitt belöningssystem.

Enligt fall The Lincoln Electric Company använder alltid pengar att motivera sina anställda som sin löneregeln och bonusregeln. Men jag tror att pengarna är inte det bästa verktyget

...

...

Download as:   txt (2.6 Kb)   pdf (61.6 Kb)   docx (8.6 Kb)  
Continue for 1 more page »
Only available on Essays24.com