Essays24.com - Term Papers and Free Essays
Search

Telecommunications Industry (slovak)

Essay by   •  November 16, 2016  •  Essay  •  456 Words (2 Pages)  •  1,059 Views

Essay Preview: Telecommunications Industry (slovak)

Report this essay
Page 1 of 2

abstraktné

V tomto článku bola vykonaná štúdia na vyhodnotenie bol vopred faktory a neistoty vzhľadom na telekomunikačnom priemysle poskytnúť manažérom možný scenár je, že by mohlo dôjsť v budúcnosti trhy ďalej rozvíjať. V rámci štúdie, svetlo bola preliata na aktuálnu situáciu v telekomunikačnom priemysle v Európe. Okrem toho by niektoré charakteristiky boli hodnotené z hľadiska ich vplyvu na budúci vývoj. Bolo zistené, že .... A .... Môže byť vypnuté zásadný význam v budúcnosti. Spolu s neistotami v priamom prostredí telekomunikačných spoločností, ako demografické, politické a právne aspekty, možné scenáre boli poskytnuté kombinovaním extrémny vývoj s ďalšími vývoji, ktoré by mohli byť logickým fit. Okrem toho boli identifikované čítačov faktory, aby určil, či zmeny v rôznych scenárov by mohol byť spomalený alebo dokonca úplne odporoval.

Modul 1 - Úvod: Telekomunikácie

"Prehodnotenie Internet ako telekomunikačné služby bude byť nebezpečné v nasledujúcich rokoch." - Marsha Blackburn

Telekomunikačný priemysel sa týka komunikácie medzi jednotlivcami prostredníctvom technologických zariadení napr telefóny, televízia a internet. Tento priemysel sa skladá z hardvéru, softvéru a služieb. Po prvé, poskytovatelia hardware sa týkajú komunikačných zariadení, ako je telefón. Po druhé, poskytovatelia služieb sa týkajú spoločností, ktoré poskytujú schopnosť používať konkrétnej siete pre komunikáciu s ostatnými. Po tretie, poskytovatelia softvéru sa vzťahujú k spoločnostiam, ktoré vyvíjajú aplikácie, ktoré robia komunikáciu napr. Outlook, Vıber alebo Whatsapp. Tradičné telefónne hovory generujú najväčšiu časť príjmov pre firmy - ale ešte dôležitejšie je, že výnosy z internetových služieb sa postupne zvyšuje, ale stále menšia časť

Telekomunikačný priemysel je silne ovplyvnený demografických, politických a právnych aspektov. Na jednej strane, bude hovor z New Yorku do Chicaga byť krytá priemernej americkej zväzku, zatiaľ čo na druhej strane, v rovnakej vzdialenosti v Európe, bude musieť zohľadniť aj náklady na volanie cez hranice napr. náklady na roaming alebo náklady na telefonovanie prostredníctvom zahraničnej poskytovateľa.

Štruktúra a osobité vlastnosti odvetví telekomunikácií líši medzi jednotlivými krajinami. V Spojených štátoch sú podniky sú umiestnené celoštátne a náklady na volanie závisí na tom, či je komunikácia miestne alebo inter-state. Starý Situácia v Európe sa vyznačuje niekoľkými poskytovateľov v každej krajine a medzi jednotlivými krajinami volanie je pomerne drahé, aj keď vzdialenosť môže byť kratšia ako v Spojených štátoch, kvôli nákladom za roaming. V roku 2016, nový zákon je odovzdaný zo strany Európskej únie, ktorý ruší tieto vysoké náklady pri volaní medzi jednotlivými krajinami tak, aby spotrebitelia mohli využiť svoje vlastné balíky do zahraničia.

...

...

Download as:   txt (3.6 Kb)   pdf (114.5 Kb)   docx (8.9 Kb)  
Continue for 1 more page »
Only available on Essays24.com