Essays24.com - Term Papers and Free Essays
Search

A Rapid Science Question Answers

This essay A Rapid Science Question Answers is available for you on Essays24.com! Search Term Papers, College Essay Examples and Free Essays on Essays24.com - full papers database.

Autor:   •  July 10, 2018  •  Creative Writing  •  979 Words (4 Pages)  •  15 Views

Page 1 of 4

Team 1:

Q1. What is the process of choosing participants in The Hunger Games known as?

  1. Wishing
  2. Sacrificing
  3. Reaping
  4. Betting

Ans: C

Q2. What is the colour of Johnny Bravo's eyes?

  1. It is never revealed
  2. Green
  3. Brown
  4. Blue

Ans: A

Q3. Four assassins relocate to baker street in the season 3 of Sherlock Holmes. What are they there to do?

  1. Monitor Sherlock
  2. Get the secret code
  3. Monitor Sherlock
  4. Protect Sherlock

Ans: D

Q4. What noble house is Catelyn Stark from?

  1. House Tyrell
  2. House Tully
  3. House Lannister
  4. House Stark

ANSWER: B

Q5.What is the meaning of the “wonderful” phrase, “Hakuna Matata?”

  1.  No worries.
  2.  Why even bother?
  3.  Live and let live.
  4.  Eat, drink, and be merry.

ANS- A no worries

Team 2:

Q1.  She teamed up with Gerard Butler in The Bounty Hunter.  Name the actress.

  1. Drew Barrymore
  2. Katherine Heigl
  3. Jennifer Aniston
  4. Angelina Jolie

Ans- c Jennifer Aniston

Q2. What is the name of the bulldog in the Tom and Jerry cartoons?

  1.  Spot
  1. Jim
  2. Will
  3. Spike

Ans: Spike

Q3. What does Ted dress up as every Halloween in the show How I met your Mother?

  1. Hanging Chad
  2. Freddy Kruger
  3. Kermit the frog
  4. Hans Solo

Ans. A

Q4. In ‘The Shawshank Redemption why does Red say he was named “Red”?

  1. Childhood nickname
  2. He used to have red hair
  3. Because he was Irish
  4. He killed a lot of people

 Ans. C

Q5.Amy is allergic to which food stuff in Big Bang theory?

  1. Avacados
  2. Peanuts
  3. Milk
  4. Onions

Ans. A

Team 3:

Q1. "Houston we have a problem" is a quote taken from which disaster movie?

  1. Apollo 13
  2. Day after tomorrow
  3. The Martian
  4. Jaws

Ans: A

Q2. In Breaking Bad, which are the only two main characters to not meet together?

  1. Jesse and Walt Jr.
  2. Jesse and Skylar
  3. Skylar and Bogdan
  4. Hank and Jesse

Ans. A

Q3. In Hangover , Alan comments on the eating habits of a tiger. Finish his sentence; ‘

Tigers love __, They hate __

  1. Orange, sugar
  2. Spice, cinnamon
  3. Pepper, sugar
  4. Pepper, cinnamon

Ans: D

Q4. In the show, Tintin, how to you differentiate between Thompson and Thomson?

  1. They have different surnames
  2. Difference in the shape of their moustaches
  3. Hats are different
  4. Pocket watches are different

Ans: B

Q5. Which hospital does this show, Grey’s Anatomy take place in?

  1. Chicago Hope
  2. Cooks Children
  3. Seattle Grace
  4. Harris Methodist

  Ans: C


Team 4:

Q1. The power-puff girls do not have?

  1. Hands
  2. Eyelids
  3. Tongues

Answer: hands

Q2. Name the cinema in Springfield, in Simpsons?

  1. Googolpls
  2. Monties movies
  3. Megamovies
  4. Springfield screen

Answer: a

Q3. In Conjuring, What game did Roger and Carolyn daughters play in the beginning of the film?

  1. Marco Polo
  2. Tag You're It
  3. Red Light, Green Light, Stop
  4. Hide and Clap

ANSWER: D

Q4. In the pilot episode of Modern Family, Phil describes himself as 'the cool dad'. Which of the following is not one the things he lists as a reason for this title?

  1. He texts
  2. He can skate
  3. He surfs the web
  4. He knows all the dances to "High School Musical”

ANSWER: B

Q5. At the end of the day, WALL-E takes his lunch box back to his home. How does he amuse himself in the evening?

  1. He watches old movies.
  2.  He cooks himself up a meal with lots of oil.
  3.  He sings song.
  4.  He plays checkers with his friend

Ans A


Team 5:

Q1. WALL-E becomes quite smitten with EVE. He shows her his movie and offers her all his treasures. What does she do when he offers her the plant?

  1. She throws it against the wall.
  2.  She tries to eat it.
  3.  She puts it inside her body and shuts down.
  4.  She starts emitting a high pitched siren noise.

Ans: C

Q2. What comic book did Ross create as a child in the famous sitcom Friends?

  1. Science Boy
  2. Superman
  3. Dinosaur Troopers
  4. Flying Guy

Ans: A

Q3. Who is Dexter’s sister in Dexter’s Laboratory

  1.   Desire
  2. Deedee
  3. Demila
  4. Didlli

Ans: B

Q4. According to Penny, which are the two reasons that people shoot things in Nebraska?

...

Download as:   txt (6.2 Kb)   pdf (104.6 Kb)   docx (20 Kb)  
Continue for 3 more pages »
Only available on Essays24.com